VPISI V JEZIKOVNA IZOBRA┼ŻEVANJA 2019 / 2020
Z jezikovnim izobra┼żevanjem za─Źnemo v tednu od 9.9. naprej. Vpi┼íete se lahko preko elektronske po┼íte ali po dogovoru na sede┼żu JOIN IN jezikovne ┼íole.

Z jezikovnim izobra┼żevanjem za─Źnemo v tednu od 9. septembra naprej. Za na┼íe "stare te─Źajnike" oziroma za vse, ki ste pri nas obiskovali te─Źaj lansko leto, ostanejo urniki zaenkrat nespremenjeni, mo┼żne pa so spremembe, o ─Źemer se bomo pogovorili na prvem sre─Źanju.

Na┼ía ┼żelja je, da z jezikovnim izobra┼żevanjem nadaljujete tudi v novem ┼íolskem letu, zato vljudno vabljeni k ponovnemu vpisu. ─îe pa vas kli─Źejo druge obveznosti, vam ┼żelimo, da znanje, ki ste ga usvojili v na┼íi jezikovni ┼íoli, koristno uporabljate in nadgrajujete, saj ga boste le tako ohranili.
ponedeljek 26 avgust 2019 - 17:28:10
Kdaj naj otrok za─Źne z u─Źenjem tujega jezika?
Znanje tujih jezikov v dana┼ínjem globalnem svetu postaja vse pomembnej┼íe in vedno ve─Ź ljudi se zaveda pomena zgodnjega u─Źenja tujega jezika.
Mnogo star┼íev je v dilemi, kdaj naj se njihov otrok za─Źne u─Źiti tuj jezik.

Optimalna starost za uvajanje otroka v svet tujih jezikov je pred njegovim šestim letom starosti.
Po mnenju prof. Helen Doron, ustanoviteljice jezikovnih centrov za zgodnje u─Źenje angle┼í─Źine, dodatni jezik, ki se ga otrok u─Źi od rosnih let, najbolj spodbuja razvoj mo┼żganov in pomembno prispeva k razvoju otrokove splo┼íne inteligence.

Mlaj┼íi otroci z u─Źenjem tujega jezika odkrivajo in razvijajo pozitiven odnos do razli─Źnih jezikov in kultur.
Pri u─Źenju so neobremenjeni in jezik sprejemajo skozi igro, poslu┼íanje, govor.
ponedeljek 20 avgust 2018 - 16:49:21
Brezpla─Źna predstavitvena ura
Ali ste v dvomih glede vpisa otroka na jezikovni te─Źaj?

Odlo─Źitev bo la┼żja, ─Źe otroka pripeljete na jezikovno uro k skupini, da vidi, kako poteka pouk, spozna u─Źitelja.
Star┼íi pa se pogovorite o programu in si ogledate u─Źno gradivo.

Vabljeni!
ponedeljek 20 avgust 2018 - 16:47:37
NOVO: TEČAJI SLOVENŠČINE ZA TUJCE
Z vstopom Slovenije v Evropsko Unijo je sloven┼í─Źina postala bolj prepoznaven jezik med ─Źlanicami EU. Program u─Źenja sloven┼í─Źine poteka po dogovoru, vsebino prilagodimo potrebam te─Źajnikov, tako za poslovne kot tudi privatne namene. Ob zaklju─Źku te─Źaja opravljamo preizkus znanja kot priprava na opravljanje izpita iz sloven┼í─Źine kot drugega in tujega jezika. Izpit udele┼żenci opravljajo v Ljubljani na Filozofski fakulteti, kjer prejmejo certifikat o znanju sloven┼í─Źine za uradne ali zasebne namene.
ponedeljek 20 avgust 2018 - 16:35:13
Pri nas pou─Źuje Naj u─Źitelj!
V na┼íi jezikovni ┼íoli delamo izku┼íeni in odli─Źno pripravljeni u─Źitelji. Pri delu uporabljamo raznovrsten didakti─Źen material, s katerim popestrimo jezikovne ure. U─Źenje poteka v spro┼í─Źenem in pozitivnem vzdu┼íju, kar pripomore k hitrej┼íemu napredku in samozavesti pri uporabi tujega jezika.

Pohvalimo se lahko, da se nem┼í─Źino lahko u─Źite s profesorjem, ki je bil izbran za NAJ U─îITELJA LETA 2016 v Sloveniji.

Zato ne oklevajte in nas pokli─Źite, jezikovna ┼íola JOIN IN je prava izbira za vas.
torek 30 avgust 2016 - 12:09:55
Pojdi na stran  [1] 2
┬ę 2018 JOIN IN, Jezikovna ┼áola. Vse pravice pridr┼żane.
Izdelava: Marko Drobne